Wie schrijft?

Noa Bosch

Mijn motto is "geen compromis". Als zodanig, de schoenen die ik maak en verkoop zijn zeer goede kwaliteit, zoals altijd.

Mijn werkschoenen zijn mijn favoriete ding ooit. Mijn schoenen zijn als mijn persoonlijke "levenspaspoort". Ik draag ze dagelijks, als ik moet gaan voor een wandeling in de parken of voor het werk, op de bus of in het station. Toen ik regelmatig begon te trainen, werden mijn schoenen steeds belangrijker, zowel voor mij als voor mijn klanten. Een goed gemaakte schoen kan de dag van uw klant maken of breken, daarom probeer ik ze zo goed mogelijk te maken. Hetzelfde geldt met mijn blog. Ik ben altijd streven naar schoenen die gemakkelijk schoon te houden te creëren. Aangezien de blog is meestal over schoeisel, heb ik besloten om een mooie kleur die niet zal overweldigen de schoen te gebruiken. Ik gebruik mijn eigen natuurlijke kleuren voor de schoenen, die zijn gemaakt met een heel andere constructie techniek dan de schoen die wordt getoond.

Ik ben geboren in Nederland maar heb als vluchteling 3 jaar in de VS gewoond en nu ben ik terug in Nederland.

In mijn eerste blogpost schreef ik over de nieuwe release van de Air Yeezy 750 Boost. De schoen zelf was een goede schoen, maar had een paar gebreken die ik niet leuk vond. De zool was een beetje ruw en de boog voelde echt klein. De middenzool was erg zacht en voelde niet solide in mijn handen. De demping paste niet bij mij en de hele schoen voelde alsof het was gemaakt van papier. De tweede schoen die ik kreeg na mijn eerste was de Adidas Originals Cushion (nieuwigheid) in Dark Slate met de Dark Slate Boost middenzool. De schoen zelf was nog steeds goed, maar met de middenzool veranderd in de Boost demping. De demping was zo stijf dat het maakte mijn voeten voelen alsof ze werden door een muilezel wacked. Ik hield ook niet van de demping.

In sociale media, u mij vinden op twitter en facebook ook, en in een paar gevallen, u mij zien op een aantal van de sociale media sites zoals Instagram, Snapchat en Vine. Ik werk ook in een digitaal marketingbedrijf genaamd eXtreme Sports. Het is een digitaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van producten, en ik werk als COO, dus dat betekent dat ik veel sociale media expertise heb.

Je bent in de mode-industrie voor een lange tijd. Is dat een manier om naam te maken in de industrie? Is er iets over het feit dat een vrouw die werkt in de mode, vooral in de digitale industrie, dat maakt je opvallen? Wat is uw kijk op hoeveel sociale media platforms eigenlijk doen voor vrouwen? Nou, het is moeilijk te zeggen, want ik was nooit echt een sociale media persoon voor. Er is echt niets te zeggen over hoe sociale media werkt voor mij persoonlijk.

Mijn doel

Mijn passie is om mijn kennis te delen en aanbevelingen te geven aan al diegenen die geïnteresseerd zijn in dit soort schoeisel.

Ik ben over de hele wereld geweest en heb veel geweldige schoenenbedrijven gezien. Ze hebben allemaal verschillende ideeën en benaderingen die ik heb leuk of niet leuk, maar ze hebben altijd al een standpunt en gepassioneerd over. Ik heb veel schoenen en ik heb mijn keuze gemaakt. Mijn schoenen moeten goed zijn, maar ik wil dat ze de beste zijn. Ze zijn niet mijn ding, maar ik moet ervoor zorgen dat ze goed genoeg zijn. Dat is de reden waarom ik dit artikel kan schrijven en je vertellen wat ik van deze schoenen vind. Ik weet zeker dat je ze niet allemaal leuk zult vinden. Dat is het doel. Daarom moet ik je mijn eerlijke mening geven. Dit zijn mijn gedachten. Ik ben geen schoenexpert of modeontwerper.

Mijn leven

Toen ik klaar was met school besloot ik een klein schoenenbedrijf te beginnen en het eerste wat ik wil doen is ze betaalbaarder maken voor de Nederlandse consument. Ik ben geen schoenmaker, maar ik heb wel de nodige vaardigheden en weet hoe ik schoenen moet maken.

Ik ben gewoon niet helemaal klaar om te praten over alle details, maar hier gaat de snelle en vuile.

Ten eerste zal de schoen worden gemaakt van een lichtgewicht rubber of synthetisch. De materialen omvatten: • Polyester (polyamide) of polyurethaan • Flexibel en rekbaar rubber • Elastaan of polyurethaan • Polycarbonaat • Titaniumoxiden • Aramide • Elastaan • Polyurethaan of polyester Wanneer u de schoen aanzet, is het materiaal flexibel. Het strekt zich niet uit als je loopt, het blijft zitten. Wanneer de schoen draagt, maakt het geen lawaai of geur zoals je normaal zou doen. Dus, wat is een normaal persoon om deze schoen te dragen? Het is geen traditionele hoge hakken, zoals de klassieke hoge hak van een hardloopschoen. Het is een zeer comfortabele schoen die je dagelijks dragen.