Welke schoenen (al lang) ?

Noa Bosch

Je het niet weten, je moet het meten. Ik heb veel werkschoenen die ik kocht met een geweldige ervaring en nog veel meer dat ik niet eens kan herinneren en dat niemand me ooit heeft laten zien. In tegenstelling tot Golfclub Nunspeet, is het merkbaar effectiever om deze reden. Dus dat is de reden waarom ik begon mijn blog en voor degenen die mij vragen: Je meten! Je meten voor je voeten. Zo heb ik mijn carrière doorgebracht.

Ik hoop dat je een aantal van de volgende berichten interessant te vinden, maar zo niet, wees niet bang om me te vragen geen vragen die je zou kunnen hebben. Hier zijn de schoenen: Dames Nikes (Lang en smal), Womens Vibram FiveFingers, Vibram FiveFingers, Nikes, Converse. Ik wil al mijn schoenvrienden in Amsterdam en Nederland bedanken voor het feit dat ik mijn schoenen mocht delen. Ik ben ook erg blij dat ik een aantal van mijn voormalige klanten heb ontmoet. Het zijn allemaal aardige, gulle mensen. Ik wil ook een heleboel mensen bedanken die naar de conferentie kwamen, die er waren om hun verhalen te delen en die mij en mijn collega's hebben geholpen tijdens het evenement. Tot slot wil ik mijn nieuwe schoenvrienden uit Nieuw-Zeeland, New Mexico en Californië bedanken. Als je op een plek woont waar er geen sneakerwinkel is die Nikes (of Converse) verkoopt, kun je nog steeds de Nikes, de Vibrams, de Converse of de Vibrams kopen die je wilt dragen, voor ongeveer een derde van de prijs om ze in Amsterdam te kopen. Ik zal moeten stoppen met dat te doen, echter, na deze conferentie. Weet je wat? Ik moet misschien tegelijkertijd de Converse en Vibram gaan verkopen. De conferentie vond plaats in de "Scoop", een kleine kamer die gemakkelijk 30 personen kon passen. De locatie is een beetje klein, maar de kamer is groot genoeg dat ik me thuis voelde, en ik was in staat om wakker te blijven het grootste deel van de conferentie. Zoals gebruikelijk, heeft het conferentiepersoneel een geweldige job met het opzetten van de locatie. De meeste mensen die aanwezig waren komen uit New Mexico.

De conferentie werd gehouden in De Nieuwe Stichting Vereeniging in Gent (een grote stad). De conferentie was open voor het publiek van 10.00 tot 21.00 uur. Er was een speciale toegangskaart die alleen kon worden gekocht nadat de conferentie begon. Op deze manier u overnachten in het hotel (tegen een prijs van €30 per persoon voor twee personen). Dit ticket was slechts één nacht geldig. De conferentie vond plaats in een grote zaal waar iedereen zich bevond. Aan de linkerkant was er de "open kamer" gebied waar je kon ontspannen. In het midden van de kamer was er een buitenruimte waar het hoofdpodium was. Dit maakt het zeker beter dan werkschoen vergelijk.