Tips over het gebruik van werkschoenen?

Noa Bosch

Het hangt ervan af.

In een paar woorden, de meeste van de tijd moet je gewoon schoenen kopen met een goede kwaliteit zool, een goede hiel hoogte, goede pasvorm en niet te strak. U vindt dit waar te zijn, zelfs in de goedkoopste schoenen! Dus, dat is wat ik zal doen: Dit is waarom ik ben begonnen met deze blog. Ik hoop dat je met me mee op deze reis en we zullen zien wat voor soort schoenen je wilt. De werkschoenen die u hebt gekocht zal dalen in waarde en de kwaliteit zal slecht zijn. Echter, als je niet beschikt over een van deze twee dingen, u altijd gewoon kopen schoenen die goed zijn. Dat is wat ik heb gedaan. Ik ben begonnen met een blog over werkschoenen en ik hoop dat u dit zal gebruiken om u te helpen de juiste schoen voor u te vinden!

Als schoenmaker is het heel belangrijk dat je de juiste materialen hebt. En dat is indrukwekkend, vergeleken met Krabpaal Tot Plafond Dit is een van de belangrijkste redenen waarom u uw schoenen wilt verkopen in het begin. Je moet precies weten hoe je wilt dat de schoen eruit ziet, zodat je het juiste materiaal kiezen. Ik zal u enkele voorbeelden laten zien en uitleggen wat u nodig hebt. Ik zal je ook een paar tips geven om ervoor te zorgen dat de schoenen die je wilt verkopen beter worden dan anderen.

Werkstoßen

Een werkschoen moet worden gemaakt van leer, canvas, suède, rubber, synthetisch, metaal, plastic, hout en meer. De belangrijkste materialen zijn: suède leer, leren shingle, suède leren zolen, canvas leren zolen, en synthetische lederen zolen. De enige die niet afkomstig is van een dier (is niet leer, maar dierlijke huid) is het rubber, want het is gemaakt van aardolie.

Het leer, de shingle, het suède, de zolen, het binnen- en buitenleer van de zolen zijn op verschillende manieren gemaakt. Het bovenwerk is gemaakt van kalfsleer en de zool is gemaakt van een kalfsleren zool. De zool is het deel van de schoen waaraan de hiel is bevestigd. Het is een dun leerstuk. Een kalf is gemaakt van de bovenkant van de voet van het kalf. Zo wordt de hiel van het kalf gelijmd aan een laag van huid, terwijl de huid en de huid samen worden gelijmd. Hierna wordt de huid gewassen en gedroogd. Het wordt vervolgens in de bovenste genaaid.

Ik heb veel problemen met deze producten gevonden, vooral omdat ze zijn gemaakt door een fabrikant die geen technische kennis of opleiding heeft. En dat onderscheidt het van artikelen als werkschoen vergelijk. Dit maakt een heleboel dingen mogelijk, omdat het productieproces gaat met behulp van veel verschillende soorten lijm. Het is vrij gemakkelijk voor het productiebedrijf om een fout te maken, en de kwaliteit kan verslechteren. De problemen die ik heb gevonden meestal te betrekken de lijm die wordt gebruikt in de schoen constructie. Ik moest een lange en gedetailleerde blog over de lijm gebruikt voor schoen constructie te maken. Allereerst zal ik de belangrijkste onderdelen bespreken: 1) Veters - De Veters. Ze zijn gemaakt door het zetten van de draad in een mal die vervolgens is gemaakt om een voet te passen. Dan, elke keer dat een voet wordt gemaakt, moeten ze worden gesneden, schroefdraad, en vastgemaakt. De Veters zelf komen in verschillende diktes. De meest voorkomende dikte is 6mm - Het belangrijkste verschil tussen de 6mm en 8mm is dat de 8mm Veters dikker zijn. 2) Draad - Het kan worden gemaakt van leer, draad of zelfs metaal, het is dezelfde draad. Het is geweven door de schoen.