Ervaring met Haix schoenen?

Noa Bosch

Ja, ik heb ze geprobeerd, maar mijn mening is dat ze gewoon te duur voor de prijs. Ik ben geen grote fan van het leer ze zijn gemaakt met en ik kan niet begrijpen waarom mensen ze kopen. Dit is precies wat dit product onderscheidt van andere items zoals Zebra Tas Kind. Ik kijk liever naar een goedkopere schoen. Daarom heb ik besloten om de kans te nemen om een aantal nieuwe en betere schoenen te proberen in de Haix. Dus kocht ik twee paar, de Haix 2 en de nieuwe Knie. Het 2e paar zal mijn enige paar van de Haix bereik en ik hoop dat het mijn laatste paar. In vergelijking met Wat Is Imago maakt dit het veel effectiever. Voor een paar maanden, heb ik de knie in mijn tas, maar nu ga ik het alleen dragen op de fiets. De nieuwe Knie is geen slechte schoen, maar het heeft niet het gevoel van leer. In veel foto's kan ik niet zeggen wat het echte leer of synthetisch leer is. De oude Haix voelde zo goed, maar het voelde goedkoop. De nieuwe Knie is het enige dat ik het beste vind. De eerste keer dat ik het droeg was in een kort interview dat ik deed met een tijdschrift. Het enige is dat ik nog steeds een pijn op mijn voet (mijn hiel), dat niet kan worden vastgesteld, zelfs als ik een nieuwe gekocht, en ik heb veel schoenen om te proberen. Maar het is nu te laat, ik kan mijn nieuwe Knie maar 1 uur per dag gebruiken. Is het toegestaan om te rijden met werkschoenen?

Het goede:

Het leer is erg zacht, en het voelt net als een oude schoen, maar niet als het leer op mijn oude schoen. Het heeft veel gevoel aan, het voelt als een goede leren schoen, maar het is niet zoals dat oude leer dat je wekenlang gebruiken, je nooit meer terug naar je oude leer. Er is meer leer op deze nieuwe knie dan op mijn oude, en de hiel heeft meer "gevoel", maar het is nog steeds niet hetzelfde gevoel als dat oude leer. Het materiaal is zeer duurzaam en ik kan het de hele winter gebruiken. Het voelt goed aan op de voet, maar ik heb nog steeds pijn aan de binnenkant van de voet. Kijk ook naar de werkschoen vergelijking.